Respecteren, Vertrouwen..,
Op Elkander kunnen Bouwen.
Kiezen, Beslissen..,
Je soms Volledig kunnen Vergissen.
Excuseren,Bezeren..,
Even in de tijd terug Mogen Keren.
Vergeven ,Vergeten..,
Niet bij voorbaat alles Willen Weten.
Lachen, Huilen..,
Van Blijdschap en Verdriet.
Praten, Luisteren..,
Maar Soms ook even Niet.
Aanvaarden,Vergeven
Niet Bang zijn jezelf Bloot te Geven.
Praten..,
Met Rust Laten.
Er voor Elkaar zijn Telkens Weer.
Het is de Basis voor Echte Vriendschap..,
En nog Heel Veel Meer...