Donkere hemel, prachtig schijnende sterren.
Eenzaamheid, twijfels en angst in de ondergrond,
een onmetelijk dal.
Een ijzige noorderwind blaast de helderheid van één
van deze fonkelende diamanten weg.
Die vonkjes dwarrelen neer op aarde.
Zacht gras met heerlijk geurende bloemen vormen
de vrucht van dit natuurwonder.
Maar zal er terug een redding zijn wanneer de rest van
dit kunstwerk aan de hemel neerzijgt op aarde?