Denk je er vanaf te zijn
van het leren en het gestudeer
maar nee,
over 2 weken een examen
Vandaar dat ik nu weer,
ff verder leer
Ik had het veel eerder moeten doen
Het is gewoon mijn eigen schuld
Elke keer een andere smoes
Ik heb voor deze zelfstudie,
gewoon geen geduld
Maar nu is het dan toch zo ver
eindelijk heb ik me voor het examen aangemeld
Misschien weer een certificaat erbij
Ik kan er niet meer onderuit
Ik heb het nu lang genoeg uitgesteld
Ik had er weinig aan gedaan
Had het weer eens veel te druk
Nu moet ik dubbel zo hard m'n best doen
maar het gaat me lukken...
please, wish me luck!