vroeger wilde ze vanalles
poppen met lange haren
alle disney tekenfilms
snoepjes in allerlei smaken
ieder jaar lange lijstjes
hopend dat ze
een van die dingen kreeg
tegenwoordig
weet ze allang
dat wensen niet altijd
in vervulling gaan
kinderlijk hoop
is verdwenen
door de tijd
maar toch bevat
haar lijstje
één stille wens
een plekje vinden
om te schuilen
maar waar
zijn de sinten gebleven
die haar wens kunnen vervullen?