Erven
Je moeder is je naslagwerk
waaruit je steeds kunt putten
Rechtdoor zee en ijzersterk
grond om op te stutten.
Dus kijk bij alles wat je zegt
en ook bij het geen je doet
Als je voor jou zaken vecht
Naar haar,zij deed het goed
Voor haar is nu het leven af
je kunt dus nu pas zeggen
Dat zij er goede vorm aan gaf
dat is niet meer te weerleggen
Zij kan het niet meer bederven
en is vanaf nu jouw model
Wat jij van haar kunt erven
pepaal je zelf nu wel