Boven de bomen in de lucht,
Neem me mee in vogelvlucht,
Laat mijn vleugels wiegen op de lucht,
Kom me niet achterna want ik sla op de vlucht,
Zwevend hier boven dit alles,
Hoog in de lucht,
Laat me in mijn dromen,
Vliegen hierboven,
Ben niet bang,
Ik kijk je aan,
En zie in je gezicht,
Dat je plezier hebt, dat je lacht,
Niet gaan huilen geen verdriet,
Geen zorgen, morgen weer een morgen,
Vlieg met me mee,
En kijk over mijn schouder naar de blauwe lucht,
We meerderen vaart,
De wind waait door je haren,
Kijk nou daar in de verte is de zee,
De stroming van wind en regen neemt ons mee,
Hou me vast, maar niet voor lang,
Zo zal het voelen als ik in je dromen weer bij je ben,
Niet te bang,
Alles komt goed,
Laat mij maar vliegen,
zweven hoog boven in de lucht,
Vliegen in vogelvlucht,