Alles is anders
Alles is anders en niemand is raar,
zo vliegen de dagen voorbij.
Alles is anders een gevoelige snaar,
Was er maar iemand die zei.
Alles is anders ik voel het gemis,
Ik droog nu m’n tranen.
Alles is anders het is heel gewis,
Kon ik me maar bij je wanen.
Alles is anders zo zonder jou,
die gedachten zo mooi.
Alles is anders ik zit in het nauw,
M’n gedachten in een dubbele plooi.
Alles is anders sinds die dag,
je verliet toen heel stiekum mijn hart.
Alles is anders als ik het zeggen mag,
Het gevoel dat mijn ziel werdt getart.
Alles is anders ik weet het zo goed,
Maar mis de verlangens in mij.
Alles is anders het geeft me ook moed,
En die moed die maakt me zo blij