Nog even, het is al bijna zo ver
Dan is hij of zij er
Nog even, en dan zijn jullie niet meer met z'n twee
dan moet die kleine ook mee
Nog even, en niks zal meer hetzelfde zijn
dan hebben jullie een baby, zo teer en klein
Nog even, dan veranderd alles, positief
dan hebben jullie een 'kindje lief'
Nog even, dan kan jullie leven niet meer stuk
dan hebben jullie een kleine uk
Nog even...
en dan is voor jullie de toekomst écht waard om voor te leven