langs het water
met natte voeten
schoorvoetend
tussen bedouwde planten
veel te vroeg
de slaap korrelig
in de hoek van m'n oog
net als het kleine
kruipeding ja!!!
de jacht is open
ik met net en
insectenzuiger
zij met pantser en
scherpe kaken
vinnig snel
onder een rotsblok weg
niet echt slim
want ze was vergeten
dat een kei voor mij
niet echt dient om
mijn krachten me te meten.