Verwerken
Alles is anders heel je bezit,
leeg zijn je handen aan het eind van de rit.
Dit zijn de woorden die marco eens zong,
het geeft me gevoel dat ik over won.
Onbeholpen en naakt komt een mens op de wereld,
en naakt gaan we hier weer vandaan,
Dat is zo ik het aanvaarde,
maar je kunt hier rijker vandaan.
Ga terug in de tijd,
beleef het gevoel.
Verleden maakt rijker,
maar hou het hoofd koel.
Het verrijkt je leven zoals je wel merkt
overdenk het verleden.
Dan heb je verwerkt,
en heb je er niet aan geleden.