Het is vandaag, s'morgens.. nog vroeg in de morgen
Ik kijk naar buiten,
maar het kijkt niet terug
Ik luister muziek,
maar het luisterd niet naar mij
Ik voel me alleen,
eenzaam en teleurgesteld
Morgen is er niet, het is vandaag
en voor mij zou morgen nooit komen
Als morgen al zou komen, wil ik niet meer
dan is het te laat
Vandaag bleef bij me, liet me niet in de steek
Vandaag kon ik op bouwen, morgen komt niet meer
Morgen zou ook nooit komen, maar daar heb ik vrede mee
Niemand die het merkt, niemand die het ziet
Ze zeggen wel: "Morgen komt nog wel, een mooie dag."
Maar voor mij bestaat morgen niet, en het zal er nooit zijn
Vandaag is van mij, en zal er altijd voor me zijn
Ik blijf bij vandaag, met de eenzaamheid erbij.