liefde !
Zielig wegrennen en in een hoekje kruipen,
Wegrennen voor alles wat dierbaar is,
Diep in zijn eigen ziel gaan sluipen,
Alles is met hem mis
Hij heeft het nooit geweten wat ze dacht,
En nu is het te laat
Hij die haar zoveel leven bracht,
Maar daar nooit over heeft gepraat.
Ni is het te laat hij is niet meer,
Het kussen ligt er nog met haar hoofdafdruk
het kussen hield haar asem weer,
nog nooit voelde hij zoveel geluk