Vogeltje.
Je bent vrij.
Je bent blij.
Je bent snel.
Je bent vlug.
Je bent lief.
Je bent zacht.
Je bent prachtig.
Je bent ongebonden.
Je bent ongekooid.
Vogeltje,vogeltje.
Je zweeft door de lucht.
Je vliegt weg.
Je schiet als een pijl uit een boog.
Vogeltje,vogeltje,vogeltje.
Je komt toch terug?
poema