Jouw ware karakter
Jouw ware karakter
iets dat jij al kent,
en mijn ouders?
vinden jou een toffe vent
Jou ware karakter
iets dat ik nu ook ken,
en mijn vrienden?
Weten dat jij dealer ben
Jouw ware karakter
iets dat wij nu allemaal kennen
en mijn omgeving waarschuwt jou
Dat je maar heel hard moet gaan rennen!
Want jouw ware karakter
heeft het mijne verlept
iets dat ik niet doorhad
doordat je me met "witte liefde" had genept
Jouw ware karakter
heeft het mijne verragd
iets dat ik niet doorhad
want jouw drugs, had mij in z'n macht............