Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Haar alleroudste kamer
En als je dan denkt
dat zij alleen van je houdt
dan ineens dat moment
zag ik het dan allemaal zo fout
Of was het haar angst
en werd het haar allemaal teveel
en zei ze het daarom misschien
omdat ze weet dat ik haar niet deel
Haar alleroudste kamer
geopend voor haar favoriet
het enige wat herinnert aan mij
de zilte geur van mijn verdriet
Mijn ogen voelen leeg
ik voel me ouder met de dag
en mijn hart dat schreeuwend zweeg
toen ik haar voor de laatste maal in de kamer voor me zag
Reacties op dit gedicht
Tijm_Wadens vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Tijm_Wadens
Gecontroleerd door:
260580
Gepubliceerd op:
06 oktober 2002
Thema's:
[Verdriet]