je was ooit mijn vriendin
mijn beste nog wel
helaas ben je heel erg veranderd
in een ordinaire del
je flirtte met mij vriendje
en was jaloers op mij
je wilde alles wat ik had
dat kon er toen bij mij niet meer bij
toch mis ik je nog weleens
soms als ik alleen ben
we hebben veel meegemaakt samen
het is zo raar dat ik je nu niet meer herken
je bent zo veranderd
je bent niet meer jezelf
als ik je gedag zeg
draai jij je hooft op half elf
je wilt me niet meer kennen
en dat terwijl jij me liet zitten
en ik alles pikte van je
toen ik er wat van zei
zei je bekijk het maar
alles gaat om mij!
en toch,
ik vind je geen schat
maar dan ben je misschien uit het oog
maar zeker niet uit mijn hart!
lieve H. Jammer dat het zo is gegaan
hoop dat ik je ooit nog spreek
ik mis je....
jammer dat je zo bent veranderd
in iemand die je niet bent
en die niemand meer herkent..
helaas..