Al vanaf dat ik klein was
droomde ik van jou
starend naar de lucht
met mijn rug in het gras
op zoek naar je gezicht
in de wolken
een gevoel niet uit leggen
met woorden of verstand
Al heel lang hoor ik jou stem
vragend waar ik ben
luisterend draaide ik
mijn oren naar de wind
stelde ik dezelfde vraag
een liefde die ik altijd heb gemist
ik snapte niet goed waarom
Ik heb gezocht en nu gevonden
In een oogopslag wist ik dat jij het was
Je ziel draag ik allang bij me
Nu hoef ik niet meer te dromen
Te verlangen naar wie ik was
en wat jij voor mij betekende
Ik ben blij dat ik je weer heb ontmoet