~Kippenvel~
Ik loop buiten
Mijn ogen verblind
Door het zonlicht
Ik doe ze dicht
Voel de warmte
Op mijn gezicht
Het is als een liefdevolle
Aanraking
Een streling zo zacht
De kleuren van de stralen
Gefilterd door de bladeren
Van de boom in herfstpracht
Het is echt dat ik hier loop
Nee, het is geen droom
Het doet me denken aan jou
Jij verwarmt mij van binnen
Krijg buikpijn
Als ik de woorden zie verschijnen
Durf jij
Met mij wat te beginnen?
Mijn wangen gloeien
Als ik jouw woorden spel
Van jou krijg ik ondanks
De warmte
Kippenvel…