Naar de kust in gedachten
over het getrouwd zijn
en een snelle scheiding
zong mijn lied intens
in een hectische wereld
liefde was betrekkelijk
in de wind op het strand
het gevecht met de natuur
waar de zon zich overgeeft
aan wolken zonder sturing
doemt een gezicht
in een mist van zand
door het vocht op je huid
zie ik je gezicht spiegelen
al verbergen kleren ons zijn
het droge strandzand schuurt
rimpels en oneffenheden
liefde overwint elke belemmering
voorbij eb en vloed
is de innerlijke storm geluwd
leggen we ons neer in duingras
fluisteren we koosnaampjes
liefde bestormt de ladder
voorbij de wolken
verwonderen we
van elke ontdekking in elkaar
hoe het zoute water opspat
elke storm overwint
tot de wandeling het strand
dicht tegen elkaar