Als mijn hart je roept
overwint het elk geluid
met muzikale klanken
en toveren twinkeling
in je verliefde ogen
als mijn hart je raakt
voel ik jou warm hart
drijven we samen weg
met de wind in onze haren
overbruggen elke afstand
onze harten verbonden
leven afzonderlijk, en
steeds tezamen, waar ook,
tot bewustwording
van onze innerlijke liefde
voor ieder van ons
en van ons samen.
09-10-‘02/23:27