het kan me niet schelen wat goed is of wat slecht
het kan me ook niet schelen dat jij het niet goedvindt
het is mijn leven en niet het jouwe het is mijn zin en niet het jouwe
het kan me geen barst schelen want het is mijn zin, mijn leven, mijn lot
ik wil men einde nog niet weten hoe ik ten onder zal gaan dat zal ik zelf wel vroeg of laat weten
Je me moet me niet zeggen wie of hoe ik ben
je moet mij ook niet zeggen wat ik moet zijn of niet zijn
Ik ben wie ik ben, ik kan er ook niks aan doen
en als een mens zijn eigen niet eens mag zijn waarom bestaat dan het werkwoord zijn???