3 WEKEN VERDER EN NU??????
Ik ben nu 3 weken, na wat er gebeurd is een beetje bijgekomen
Natuurlijk is er geen rust van binnen, dat maakt het niet fijn
Er is een lange weg te gaan waar je je gevoelens, praten met elkaar en de problemen kan laten stromen
Die momenten moeten we de tijd gunnen om samen te zijn
Nog steeds niet gepraat over hoe verder we gaan
Zijn we nog vrienden? Dan is dat nog niet intact
We hebben elkaar bijna 3 weken geen contact
De vriendschap lijkt definitief van de baan
Er is veel gebeurd, veel onbegrip en alles maar erin gooien in de pan
Zoals het nu is, snap ik er geen kip van
Dat is een behoorlijke dip
Want praten is zo moeilijk, maar dat is een tip
Ben benieuwd als we elkaar zien
Reken maar op dat het ergste van wat er eventueel zou komen
De bloei tussen ons is niet mooi, zoals het water zou stromen
Het cijfer tussen ons, dat wordt nooit een mooi tien
De gevoelens dat brokkelt steeds verder weg voor haar
Voor die 3 weken bleef ik met die gevoelens zitten; de hoop dat het goed zal komen
Het was echt zo mooi; net een sprookje, daar kon je er alleen maar van dromen
We hebben het echt kapot gemaakt, alles voor elkaar
Hoelang kunnen we dit ons volhouden om zo tegen elkaar te zijn
Van binnen doet het ons behoorlijk pijn
Laat ons vertellen hoe we erover denken en voelen, dat is de waarheid
Binnen in ons hart willen we het vertellen, maar we kunnen het niet kwijt
Welke richting willen we naar toe gaan
Enige wat nog te redden valt is de vriendschap, want we zeiden toen: die gaat nooit verloren
Als we dit niet ook niet redden dan heb ik een hele grote traan
Alles wat we opgebouwd hebben is dan alles doorboren
Echt Joyce wil je dat alles verdwijnt tussen mij en jou
Een jaar lang alles opgebouwd te hebben terwijl het weggaat, dat is behoorlijk flauw
Beseffen we echt goed waar we mee bezig zijn
Want waar we nu zitten met elkaar gevoelens en problemen, daar is totaal helemaal geen lijn
Written by Twisted