Hoe beschrijf je een gevoel
Hoe vertel ik hoe ik iets bedoel
Doe ik het met woorden
Lukt me dat
Geschreven woorden
Geen stem
Geen gezicht erbij
Kon je mij maar even zien
Mijn ogen die spreken
Mijn schaterlach
Even mijn hand in die van jou
Dan waren die woorden overbodig
Dan zie je ook zo wel
Dat ik van je hou