____
Ik kan geen genoeg van je liefde krijgen, liefje
geef me nog een portie.
Een bordje pap van je liefdes drap
en flesje zoet van je liefdes gloed
een reepje bruin van je liefdes schuim...
ik kan geen genoeg van je liefde krijgen, liefje; Nee
en uit de Verfijnde Keuken, een luttel klompje
liefde, misschien met wat groene blaadjes
eromheen die je een dure delicatesse maakte
omdat je langs ze liep
en ook van na jaren gisting
de druiverige geest in een fles
of die bruisend gele verfrissing;
een pulletje van je ziel, of in blikjes zes
en een kopstoot van je gedestileerd
met die bijtende zilte afdronk,
waar m'n hoofd zo van opveert
en mijn lijfje zo van je in vuur vonkt.
------------(ohohoh, oh ohja)-------------
Ik kan geen genoeg van je liefde krijgen, liefje
geef me nog een portie.
Een bordje pap van je liefdes drap
en flesje zoet van je liefdes gloed
een reepje bruin van je liefdes schuim
Ik kan geen genoeg van je liefde krijgen, liefje; Nee
Mest me maar vet met al je hebt...
en geef me nog een portie...
brokken of klodders, hopen in bakjes of op borden
want geen genoeg kan ik van je liefde krijgen, liefje
om uiteindelijk te exploderen,
in draden rode liefde uiteen te spatten
en over te blijven als verpakking.
------------(ohohoh, oh ohja)--------------
en uit de Cajuin Keuken, een kruidig gerecht
met vleugeltjes en met pootjes velen
met korrels en met takjes en echt echt
heet opgebakken wat kan het schelen
je mag het ook gewoon in een zakje geven
of eerst laten drogen en dan pekelen
om te bewaren, of om het even,
gewoon bij me te dragen of te delen
of wat je in je handen en op je stoel
uitbroedde,
of welk aan je oren en van je haren hing
en toen het rijp was plukte...
Ik kan geen genoeg van je liefde krijgen, liefje
geef me nog maar een portie.
Een lepeltje bevroren van je liefdes gloren
en pakje kauwers van je liefde kracht
een likje voeder van je liefdes poeder...
Ik kan geen genoeg van je liefde krijgen; Nee.
ohohoh, ohja
oh oh oh, oh ja
ohohoh, ohja
oh oh oh, oh ja
...........................
...........................
...........................
(enz; langzaam uitvagend)
____okt02.