eindelijk is mijn wil gebroken
ik degene met het sterkste wil
hoe kon dit, ben ik zo diep gezonken
weer gebroken, zo kou en zo kil
zoekend naar de warmte
niet vindbaar voor blinden
ik zit nu zo vol met schaamte
ik heb niks waar ik me aan kan binden
ik begin langzaam te sterven
ik voel de pijn en het geweld
zij zitten in me hart te kerven
en eindelijk ben ik geveld