ik moest je vergeten
zo snel al het kon
ik hoopte
dat ik won
een mirakel
ik hoopte op een wonder
een terugdraaien
want ik kan niet zonder
dat je bijvoorbeeld te snel
veel te snel had gesproken
dat je niet alleen de mijne
maar ok je eigen had gebroken
dat je het niet zomaar,
voor m'n voeten kon leggen
dat het niet tegenover me
recht in m'n gezicht durfde te zeggen
maar er gebeurde geen wonder
ik kom er steeds meer achter
dat ik me had vergist
je wilt me niet zien
omdat je me ook zo ongelofelijk mist
ik voel me warm bij jou
maar je blijft louw
bij de gedachten
dat ik nog steeds hou van jou