verward maar mooi , gaan we met elkaar om
we hebben nix maar kunnen niet zonder elkaar dat is de som
jij weet niet wat je wil, je kan je neit binden
maar onze liefde is in jou ogen wel te vinden
je kan zingen als een engel
maar af en toe ben je ook een lieve bengel
als je voor me zingt
is het alsof de liefde dwingt
dwingt om van je te houden
om je te koesteren en je neit te laten gaan
maar dat is dan mijn hart die spreekt en mij verteld dat ik jou niet moet laten gaan!
Bjorn , ik wil met jou verder
maakt me neit uit wat de erst zegt
als jij maar weet dat ik van je hou
Liefs mij