Als de tranen over je wangen stromen,
huilt mijn hart voor jou.
Jouw pijn is mijn pijn.
Ik voel je pijn.
Als je gek wordt van verdriet,
voel ik steken in mijn ziel.
Jouw pijn is mijn pijn.
Ik voel je pijn.
Ik zeg je dit:
“Ik ben er voor je, op mijn schouder kun je leunen,
in mijn oor mag je jouw hart uitstortten.
Deel met mij wat er aan je knaagt, sluit me niet buiten.
Ik kan je pijn niet wegnemen, maar ik kan je wel
beloven dat hij zal slijten.”
“Er komen weer dagen met blauwe lucht
zonder tranen die glinsteren in je ogen.
Tot die dag ben ik er voor jou.
Ik ben er voor jou voor eeuwig plus nog een dag.
Jouw pijn is mijn pijn.
Laat me je hand vasthouden.
Laat me je vasthouden om je te kunnen troosten.
Ik ken je pijn, misschien beter dan veel anderen.
Laat mijn liefde voor jou je geruststellen.”