Je hebt mijn hart bewogen
vocht in mijn aders aangeraakt
'k ben meer dan opgetogen
mijn ziel ontsluierd, naakt
de blik, verscholen in je ogen
is wat mij levend maakt
...
Je hebt mijn hart veroverd
al had je 't nooit vermoed
een tinteling getoverd
door het stromen van mijn bloed
door jou mijn kracht heroverd
mijn God, wat voelt dit goed!