gevangen achter het glas,
stemmen die mij roepen.
maar ik hoor ze niet,
handen die mij toereiken.
maar ik kan ze niet grijpen,
mijn stem wil gillen.
maar er komt geen klank,
mijn ogen willen huilen.
maar er komen geen tranen,
gevangen achter het onbreekbaar glas
hoor je alleen een wanhopig gekras.
lindav