Waarom
Waarom zit ik binnen,
en waarom moet ik opnieuw
beginnen.
Het moet eerst fout gaan
voordat het eindelijk goed
gaat.
Waarom kan het niet in 1 keer
goed, met wat meer moed.
Wat er is gebeurd doet mij
veel verdriet.
Het is iets wat je binnen
veel ziet.
Oh waarom.
Sabrina