Wat is verlangen
Doet dat pijn
Mijn wens is
Alleen maar
Bij jou zijn
Wat is verlangen
Is dat dan dat ik je
Zo vreselijk mis
Dat ik hoop
Dat alles heel snel
Anders is
Wat is verlangen
Hoe voelt dat nou
Ik ben maar
een gewone vrouw
maar wel eentje
die verlangt naar jou!