ik lach, maar ween vanbinnen. ik praat, maar zwijg vanbinnen. ik heb vrienden, maar eenzaam vanbinnen. mijn dromen stuk, vermoord vanbinnen. een open hart, maar gesloten vanbinnen. ik zeg tot ziens, maar vaarwel vanbinnen.