k Heb het noodlot onderzocht
en vond de reincarnatie
nog steeds wil mijn leven
niet beteren,
'k heb de liefde gezocht
en vond dat niet de drang
maar de daad
van een man een lafaard maakt,
alles kun je uitrekenen
en niets aan het toeval overlaten
maar een duister lot drijft je leven
op ongekende paden,
zelfbeheersing maakt een gek van mij
en 'k wil er niet meer over nadenken
want ik hou van jou
en laat die gedachte nu eenmaal
van mij geen lafaard maken.