Als ik je vertellen kon
Wat je met me deed
Dat je me verwarmt zoals de zon
Zoveel dat ik niet weet
Waar ik moet beginnen
Te beschrijven wat ik voor je voel
Geen kwestie meer van iets verzinnen
Maar je duidelijk maken wat ik bedoel
Als je je hand haalt over mijn hoofd
En me bekijkt met je mooie ogen
Helemaal verdoofd
De uren met jou zijn omgevlogen
Je woorden herken ik uit 1000 stemmen
Ik wil je niet meer kwijt
Kan mijn hart niet afremmen
Ik wil dat je me bevrijdt
Draag me naar je liefde toe
Laat me nooit meer gaan
Alles wat ik zeg of doe
Ik zal voor eeuwig achter je staan
Wat je geeft is me zoveel waard
Je bent mijn enige man..
En alles gaat gepaard
Met diep en intens houden van
Hou me vast….lieve lief
En ik vergeet de wereld om me heen
Mijn allergrootste hartendief
Weet dat ik het met je meen
Ik wil je alles geven
En nog veel meer
Samen met jou het leven leven
Al vallen we keer op keer
Dus pak me en ik ben je vrouw
Ik kan niet meer wachten
Jij bent het …ik hou van jou