Alsof ik engelen hoor spreken
in mijn dromen.....
Oma geef je me een teken
dat er nog meer moois gaat komen?
***
Sinds je hier niet meer bent
is mijn leven zo gekeerd
Net of je me van boven verwend
net of je me wat hebt geleerd
***
Geef me de kracht...
die jij altijd hebt gehad
De kracht waar ik al zolang op wacht
en ik bewandel vervolgens jouw pad
***
Zo zal jouw leven altijd voortbestaan
zo zal ik jouw ideeën uiten
Ik voel dat je niet van me bent heengegaan
je leert me dingen af te sluiten
***
Blijf me leren
hoe mooi het leven kan zijn
Hoe ik zelf kwaadheid kan afweren
hoe ik mezelf kan leren omgaan met pijn
***
Zo zal jouw leven voortbestaan
misschien niet je lichaam, maar wel je geest
Voor mijn gevoel nooit bij ons weggegaan
want zo gelukkig als nu ben ik nog nooit geweest
***