uitdaging:
aanbeden door de onstuimigheid
van mijn pasgewassen haar
mijn wil is anders
toch weggeblazen door de kracht
van de vurige wind
haarspelden in de rondte
gevlogen richting de hemel
hun geluk tegemoet
alleen mijn kapsel
is nu weer stormachtig