soms snak ik naar
die aandacht van jou
naar de woorden die
je zegt
naar de bewegingen
die zo typisch jou zijn
Maar nee,
niets, dat is wat ik hoor van jou
zelfs een stomme mail is je teveel
ik weet waar ik sta
beteken blijkbaar niets voor jou
moest het direct geweten hebben
je stond zover van m'n bed
dan laat ik je maar gaan
en vergeet ik je maar!!