Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ik kijk verslagen naar je rug...
Ik kijk verslagen naar je rug
De woorden klinken iets te hard
Weerkaatst in de grote spiegel des zielen
Het ongeloof is te hard aanwezig
De twijfels reageren me te verward
Je kijkt weg van mijn toegeving
Wilt regeren over jou wereld
Bittere tranen verbranden je hand
Trekt niet terug voor één enkel ding
Ik kijk verslagen naar je rug
Hoor nog net een afscheidswoord
Ik ben een prins in ’t bos verloren
En ik wil hem zo graag terug…
Reacties op dit gedicht
lenore vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Junkie XS
:
Maandag, oktober 14, 2002 23:27
wauw dit is echt een mooi gedichtje! net een verdrietig sprookje... sterkte!
Over dit gedicht
Auteur:
lenore
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
14 oktober 2002
Thema's:
[JIJ]
[IK]
[Eenzaamheid]