............................................................
Mijn lief, zwart hondje
ik zie je nog steeds voor me staan
ik fluisterde je al mijn geheimpjes
ookal kon je me niet verstaan
Als ik je kriebelde achter je oortjes
keek ik me heel dankbaar aan
Liet ik je brokjes vangen in de keuken
dan blafte je heel spontaan
Je kwispelde met je staartje
omdat kleine beetje aandacht van mij
En dan gaf ik je een aaitje
met een koekje soms erbij
Ik zag je als mijn tweede zusje
Teddie-beer, die ernu niet meer is
Ik zal je nooit vergeten
en weet dat ik je heel erg mis..
Dag lief hondje
............................................................