Als ik om me heen kijk,
en de gezichten zie van de mensen,
vol pijn verdriet en strijd,
vol hoop en liefde,
als ik om me me heen kijk,
om te zien of je er bent.
en als ik je dan zie tussen al die mensen,
weet ik wat liefde is.
als ik om me heen kijk.
besef ik ,
dat de slechte dingen van gisteren.
het geluk van vandaag mogelijk maken.
want wie weet wat liefde is , als je haat niet kent.
wie weet hoe hoopt voelt , als je nooit wanhopig bent geweest.
en wie kent vrede , zonder ooit pijn en strijd te hebben gevoeld.
en dan weet ik hoe het voelt om te leven.