Ik kan het niet beschrijven,
het is een leegte diep in mij.
Zou het voor altijd blijven,
of gaat het ooit voorbij.
Ik had wel eens verdriet,
om dingen die onbelangrijk zijn.
Maar deze zijn dat niet,
het is een blijvende pijn.
Tijd heelt alle wonden,
maar dat doet het niet.
Ze hebben gevochten zo hard ze konden,
vandaar mijn verdriet.
Het was niet genoeg, men wou meer,
maar dat konden ze niet geven.
Ziedaar mijn hartzeer,
voor hen is het gedaan met leven.