Gij
ja gij
die shone overginds
gij zult niet lang alleen meer zijn
want hier achter die blauwe ogen
verschuilt zich iemand die eerst
zonder het te weten
telkens wanneer ze je zag
begon te zweven
echter
dit gevoel kenxde ze niet
maar na enige tijd
wist zij wel wat dit beduidde
en ze zei :
ik ben verliefd