ik heb een raar gevoel.
ik heb vlinders in mijn buik.
alsof ik van het ene wolkje naar het ander zweef.
en nu pas weet ik voor wie ik leef.
ik heb namelijk een jongen zien staan.
hij komt uit het derde handel en neemt de naam,
edward aan.
zijn naam bonzt en gonst door mijn hooft.
als ik het zelf niet had beleeft,had ik het niet gelooft.
hij zit in mijn gedachten en gaat er niet meer vandaan.
het is alsof hij mij in een andere wereld opsluit.
s,morgens vindt ik het jammer dat ik wakker wordt.
en dat dromen niet uitkomen,
vindt ik ontzettend stom.
maar meschien komt het er ooit eens van.
je weet maar nooit wat er gebeuren kan.