jij bent de zon die zacht speelt.
je bent als helder water.
dat het verdriet van mijn gezicht spoelt.
jij bent als de zon.
die met je warmen stralen mijn ogen verblinden.
jij bent de vlam die met je vurige warmte,
mijn hart gaat smelten.
jij bent als de zee die rust brengt.
jij bent dan ook de enige,
waar ik met heel mijn hart voor leef,
en hou