jou ogen,mijn ogen.
jou lippen ,mijn mond.
jou tong bij mij naar binnen.
jou armen om me heen .
terwijl ik geniet van jou woorden,
zachtjes in mijn oor.
zweef ik weg op zilveren wolken,
goud regend het zachtjes.
in jou armen is het perfect.
voor eeuwig bij jou zijn is wat ik wil.
ik weet het nu zeker.
jij bent de ware