jij met je bruine ogen.
jij bent degene die mijn hart bestuurd.
van jou is mijn gedrag afhankelijk.
mijn hart klopt naar jou wil.
mijn gedachten blijven bij je.
mijn zijden zijn jou fouten.
ik zit plots gevangen.
in jou wereld.
niet gewild,
niet gepland.
maar jij bent de gene.
die mij wil beheersen.