als alle woorden zijn geschreven
op dit blad zo wit als sneeuw
kan niet zonder je leven
mijn hart geeft een harde schreeuw
hoe moet ik verder alle dagen
zonder jou warmte en je kracht
wat moet ik nu met al mijn vragen
die jij beantwoorde kalm en doordacht
zoveel verdriet dat ik niet eens kan huilen
voel alleen het gemis in iedere klank
geen warm plekje meer om bij te schuilen
de vreugde is weg, geen lief, geen dank
als alle woorden zijn gesproken
zoals je zei toen je me verliet
wat een klap, wat een hart gebroken
juist die woorden vergeten kan ik niet
hoe moet ik lopen door de stad
door gaan mijn leven te leven
zonder jou mijn allerliefste schat
wat heb ik zonder jou nu nog te geven
zoveel verdriet dat ik niet eens kan spreken
over hoeveel pijn het me heeft gedaan
kan alleen maar schrijven totdat weer een uur is verstreken
kan alleen maar denken, waarom moest je gaan??