je heb me veroverd.
je heb me betoverd.
mijn hartje sneller doen kloppen.
mijn dromen over jou,
kunnen niet meer stoppen.
je diepe ogen,
waarin ik verdrink.
je aanraking.
zo velbegeert en ver.
dat ben jij voor mij.
verdiept in verre diepe gedachten.
gedachten die naar jou smachten.
jij die zoveel voor me betekend.
jij waarop ik niet heb gerekend.
ongelooflijk hoe jij me zo zot kan maken,
ongelooflijk hoe jij me zo diep kan raken,
ongelooflijk gewoon hoeveel ik van je hou ,
en je vertrouw,