Er was eens een mooie en grote bel, maar...
pas op want stingmon staat klaar!
Hij prikt naar de bel
en daarmee ontketend hij de hel.
Alle kinderen beginnen te huilen,
zodat stingmon moet gaan schuilen.
Nu laat hij zelf ook een traan,
want de mooie bel is heen gegaan.
Opeens krijgt hij een idee
en iedereen is daarmee heel tevree!
Hij pakt een mengsel van zeep en sop
en blaast het allemaal aan bellen op!!!
Nu is iedereen terug blij,
want de bellen vliegen rondom jouw en mij!!!!